amvest achtergrond
Amvest Logo

Nieuws

solliciteer

Vacature Ontwikkelingsmanager

31 juli 2017 | Als professional op het gebied van gebieds- en projectontwikkeling wordt er veel van je gevraagd. Zo heb je te maken met vele partijen, belangen en wet- en regelgeving in een dynamische woningmarkt. Om gebieds- en projectontwikkeling te laten slagen is een goede samenwerking tussen de verschillende actoren cruciaal. Zeker in een tijd waarin kennis en creativiteit doorslaggevende succesfactoren zijn. De ontwikkelingsmanager heeft een cruciale rol in dit proces.

» lees verder
697-170323-c03

Amvest wint tender kavel 42A IJburg

21 juli 2017 | Amvest heeft de openbare prijsvraag voor de ontwikkeling van kavel 42A op IJburg gewonnen. De landtong aan de binnenhaven van het Haveneiland neemt een centrale plek in aan de toekomstige IJburgbaai. Naast Amvest dongen ook AM, Synchroon en De Nijs mee in de laatste fase van de tender.

» lees verder
Stagiair

Stagiairs gezocht

18 juli 2017 | Zit je in de afrondende fase van een vastgoedgerelateerde opleiding of ben je net in het bezit van een diploma in die richting? Amvest zoekt voor haar afdeling Investment Management en de afdeling Marketing en Research gedreven en energieke stagiairs voor een periode van 3 tot 6 maanden.

» lees verder
opening Ambachtsschool 1

Woningen in voormalige ambachtsschool Gouda opgeleverd

7 juli 2017 | Donderdag 6 juli is de transformatie van de voormalige Ambachtsschool aan de Graaf Florisweg in Gouda afgerond en zijn de woningen opgeleverd aan Amvest. In de Ambachtsschool zijn 64 appartementen en 4 eengezinswoningen voor de vrijesectorhuur gerealiseerd. Op 7 juli vond de feestelijke opening van De Ambachtsschool plaats in bijzijn van betrokkenen en de huurders.

» lees verder
Medium-District E 6

Amvest blaast Stationsplein Eindhoven nieuw leven in

15 juni 2017 | De gemeente Eindhoven heeft het plan ‘District E’ van Amvest gekozen voor herontwikkeling van de Stationsomgeving Zuidplein. Het Stationsplein verandert van een versnipperd plein met weinig uitstraling naar een spectaculair verblijfsgebied voor wonen, werken, uitgaan en recreëren, waarvoor Brainport Eindhoven model staat.

» lees verder
1 2 3 19