DEVELOPMENT

Amvest is een vastgoedontwikkelaar met ervaring en ambitie. Creatief en doelgericht. Duurzaam en betrokken. We ontwikkelen woningen, woongebieden en zorgvastgoed. Daarbij heeft Amvest slechts één doel: het creëren van aantrekkelijke woningen en levendige woongebieden van blijvende waarde. Waar mensen zich thuis voelen en graag willen wonen.

GEBIEDS- EN PROJECTONTWIKKELING

Het ontwikkelen van aantrekkelijke woningen en levendige woongebieden. Dat is wat we graag doen én waar we goed in zijn. Amvest ontwikkelt huur- en koopwoningen in de economisch sterke gebieden van Nederland. Waar mensen zich thuis voelen en graag willen wonen.

BOUWEN VOOR DE WERELD VAN OVERMORGEN

Wij zijn in een vroeg stadium actief in een gebied. Zo staan we aan de wieg van het creëren van kwaliteit. Wij kijken daarbij ver vooruit, kennen de trends en ontwikkelingen. Ons streven is gebieden te creëren die een generatie later nog beter zijn dan nu. Goed doordachte, unieke woonomgevingen. Met een hoge kwaliteit van gebouwen en openbare ruimte. Die op lange termijn goed functioneren en renderen. Financieel én maatschappelijk.

NIEUWE MANIEREN VAN SAMENWERKEN

Als gebiedsregisseur werken we nauw samen met publieke, private en particuliere partijen. Wij verenigen belangen en lossen complexe vraagstukken op. Zo ontstaan nieuwe manieren van samenwerken. We investeren veel in de voorfase. Dat leidt tot betere plannen en een sneller vervolgproces. We nemen verantwoordelijkheid en ontwikkelen voor eigen rekening en risico. Van planvoorbereiding, participatie, planologisch proces, uitvoering en oplevering. Tot de uiteindelijke verkoop en verhuur van woningen.

WIJ KOMEN OM TE BLIJVEN

Amvest Development realiseert de komende jaren rond de 23.000 nieuwe woningen. Dit zijn voornamelijk huurwoningen, maar we ontwikkelen ook koopwoningen, zorgcomplexen en voorzieningen. Is een project opgeleverd? Dan houdt onze betrokkenheid niet op. Dat maakt Amvest uniek. Als fondsmanager kopen we een groot deel van de ontwikkelde huurwoningen. Zo blijven we lang aan een gebied verbonden.

 

“Onze aanpak vertaalt zich op alle fronten in kwaliteit. Omdat wij beleggen in onze eigen ontwikkelingen, moeten gebieden ook op lange termijn goed zijn.”

Bas van de Ven – Director Development & Transactions

 

 

KERNACTIVITEITEN DEVELOPMENT

  • Gebieds- en projectontwikkeling (huur- en koopwoningen)
  • Ontwikkeling zorgvastgoed
  • Transformatie leegstaand vastgoed naar woningen