amvest achtergrond
Amvest Logo

Nieuws

Amvest_logo_4

Amvest breidt team verder uit

5 februari 2018 | Amvest breidt haar team van ontwikkelingsmanagers uit om de omvangrijke groei van projecten te managen. Per 1 februari jl. zijn Erik Woerde, Frank van Zitteren en Remco van der Heijden als Ontwikkelingsmanager gestart op de afdeling Development. Per 1 maart aanstaande zal ook Mark Geurtsen de afdeling komen versterken, eveneens als Ontwikkelingsmanager.

» lees verder
Loes Driessen, CBRE, februari 2015, foto Michel Porro

Loes Driessen in dienst bij Amvest

1 februari 2018 | Per 1 februari 2018 is Loes Driessen (35) in dienst getreden bij Amvest in Amsterdam. Zij stuurt als portfoliomanager het separate accounts team aan van de afdeling Investment Management en is daarmee verantwoordelijk voor de realisatie van de vastgoedstrategie van de separate accounts. Voor haar overstap naar Amvest was zij werkzaam bij CBRE Global Investors als hoofd asset management van het Dutch Residential Fund.

» lees verder
Nijenoord4

Transformatie voormalige Hogeschool Utrecht gestart

30 januari 2018 | Op 29 januari 2018 heeft wethouder Paulus Jansen van gemeente Utrecht het startsein gegeven voor de transformatie van de voormalige Hogeschool Utrecht naar 192 vrijesectorhuurappartementen, twee commerciële ruimten en een parkeergarage. Samen met Wim Wensing, directeur Investment Management van Amvest en Joseph Kuling, directeur Koopmans Bouwgroep, onthulde hij het bouwbord. De woningen worden opgenomen in de beleggingsportefeuille van het Amvest Residential Core Fund. De transformatie wordt gerealiseerd door TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep uit Enschede in opdracht van Amvest.

» lees verder
Veld 3 type A_B

Hendriks bouwt 225 woningen voor Amvest op Strijp R

17 januari 2018 | Onlangs is de aanneemovereenkomst gesloten tussen bouwbedrijf Hendriks Bouw en Ontwikkeling en ontwikkelaar-belegger Amvest voor de bouw van 225 woningen op het voormalige Philipsterrein Strijp R in Eindhoven. Het betreft 205 koopwoningen en 20 middeldure vrijesectorhuurwoningen. De huurwoningen worden opgenomen in de beleggingsportefeuille van het Amvest Residential Core Fund. De werkzaamheden vangen deze maand aan en naar verwachting worden de eerste woningen eind 2018 opgeleverd.

» lees verder
DenHaag_Spuihof_Bouwinvest

Amvest koopt woningportefeuille van Bouwinvest

16 januari 2018 | Amvest Investment Management heeft ten behoeve van een van haar institutionele klanten 296 woningen gekocht van het Bouwinvest Residential Fund. Het betreft 8 onaangebroken complexen in Den Haag, Apeldoorn, Groningen, Valkenswaard, Venlo en Wijk bij Duurstede.

» lees verder
publieksbijeenkomst6

Eindhoven denkt massaal mee met District E

12 januari 2018 | Onder het motto ‘Denk mee met District E’ hield belegger en ontwikkelaar Amvest op donderdag 11 januari een publieksbijeenkomst over de visie op het Stationsplein in Eindhoven. In popcentrum De Effenaar werden bijna vierhonderd belangstellenden verwelkomd. Ingeleid door wethouder Staf Depla volgden zij in de kleine zaal enkele presentaties over de plannen.

» lees verder
BartTerpstra

Bart Terpstra benoemd tot portfoliomanager Amvest Living & Care Fund

11 januari 2018 | Bart Terpstra is, onder voorbehoud van goedkeuring van de AFM, benoemd tot portfoliomanager van het Amvest Living & Care Fund, een beleggingsfonds voor zorgvastgoed. Hij is verantwoordelijk voor de realisatie van de vastgoedstrategie van het fonds. Bart trad in 2014 in dienst bij Amvest als assetmanager op de afdeling Investment Management.

» lees verder
KEMA-terrein

Amvest koopt locaties op voormalig KEMA-terrein

11 januari 2018 | Amvest heeft twee aangrenzende locaties (totaal circa 14 ha) op het voormalige KEMA-terrein gekocht uit de boedel van TCN. Het betreft de gebieden Hes-Oost in de gemeente Arnhem en Hes-West in de gemeente Renkum. Deze parkachtige kantorenlocatie wil Amvest herontwikkelen tot een groen stedelijk woon-werkmilieu. Amvest voorziet een mix van eengezinswoningen, kleinschalige appartementengebouwen in zowel de huur- als koopsector, en kleinschalige bedrijvigheid.

» lees verder
Artist impression Cruquius

Amvest verhuurt haar eerste appartementen op Cruquius

18 december 2017 | Afgelopen week namen de eerste huurders de sleutel in ontvangst van hun nieuwe appartement in het Cruquiusgebied. Een mijlpaal voor Amvest. Na alle energie die ze de afgelopen jaren in de ontwikkeling van dit gebied geïnvesteerd heeft, verhuurt de ontwikkelaar-belegger hier de eerste 58 appartementen. Binnenkort volgen er nog eens zestig.

» lees verder
1 2 3 20