amvest achtergrond
Amvest Logo

Nieuws

AI 2e fase ChurchillPark1

Oplevering 99 woningen in ChurchillPark aan Amvest Residential Core Fund

13 juli 2018 | Leiden is 99 woningen rijker in het ChurchillPark. Een kleine 20 maanden na de start van de bouw, zijn de laatste woningen in de wijk vandaag opgeleverd aan de nieuwe eigenaar, het Amvest Residential Core Fund. Het gaat om 77 appartementen in drie appartementsgebouwen en 22 eengezinswoningen. Allemaal vrijesectorhuurwoningen in het middensegment waar veel vraag naar is. De woningen waren al voor de oplevering verhuurd en maken deel uit van de laatste fase van de wijk ChurchillPark. De groene wijk ligt aan de rand van het centrum van Leiden.

» lees verder
Bas_vd_Ven_thumb

‘Cruquius-eiland heeft alles wat een ontwikkelaar zich kan wensen’

11 juli 2018 | Begonnen als trainee en sinds 1 januari 2018 onderdeel van de directie van Amvest. Bas van de Ven heeft nu al een prachtige loopbaan bij deze ontwikkelaar en belegger. En hij moet nog 40 worden. Niet geheel verrassend is Van de Ven betrokken bij de prachtigste Amvest-projecten. “Ik kan niet bedenken waar ik mooiere dingen zou kunnen doen.”

» lees verder
Gelder

‘Ontwikkelen in stedelijk gebied blijft uitdagend’

10 juli 2018 | De vastgoedmarkt is altijd in beweging. We vragen Thijs van Gelder van PGGM naar de laatste ontwikkelingen, maar ook naar zijn visie op slim investeren en het project Cruquius. “Er ontstaat een prachtige mix van wonen, bereikbaarheid én werkgelegenheid.”

» lees verder
Amvest1

Een blik op het nieuwe Amvest kantoor

9 juli 2018 | Amvest is verhuisd naar het Cruquius eiland. Een prachtig nieuw pand aan het water. Maar hoe is het om een kantoor voor een projectontwikkelaar te ontwerpen? We gingen om tafel met de architect en vroegen het hem.

» lees verder
Tweegesprek_thumb

‘Waarom zou je op de bagagedrager zitten’

8 juli 2018 | Leidinggeven op je eigen manier. Klinkt gemakkelijk, maar waar begin je? Heleen Aarts neemt na 11 jaar het stokje van Wienke Bodewes over bij Amvest. Bodewes verlaat de organisatie waar hij als algemeen directeur met hart en ziel heeft gewerkt. Hoe is dat? Een gesprek tussen de twee.

» lees verder
AI Koningslaan Rotterdam

Amvest koopt 68 woningen aan de Koningslaan in Rotterdam

14 juni 2018 | Amvest Investment Management en Ter Steege Bouw Vastgoed hebben de turnkey koopovereenkomst getekend voor een appartementengebouw met 68 vrijesectorhuurwoningen aan de Koningslaan in Rotterdam. De woningen worden opgenomen in de beleggingsportefeuille van het Amvest Residential Core Fund (ARC Fund). De bouw start in het derde kwartaal van 2018. Naar verwachting ontvangen de eerste huurders in het eerste kwartaal van 2020 hun sleutel.

» lees verder
Vogelvlucht Aan het IJ Overhoeks Amsterdam

De Nijs bouwt 290 woningen voor Amvest op Overhoeks

12 juni 2018 | Ontwikkelaar-belegger Amvest en Bouwbedrijf De Nijs hebben de aannemingsovereenkomst getekend voor de bouw van 290 appartementen met bijbehorende parkeervoorzieningen in ‘Aan het IJ’ op het voormalige Shell-terrein in Amsterdam-Noord. Het betreft een gedifferentieerd woonprogramma met zowel koop als huur. Deze zomer wordt gestart met de verkoop van de eerste appartementen. In september wordt gestart met de bouw.

» lees verder
Persfoto WPH Amvest BPD

Amvest en BPD tekenen koopovereenkomst

7 juni 2018 | Gisteren tekenden Amvest en BPD de koopovereenkomst voor een perceel bouwrijpe grond in Woonpark Hoevelaken. Amvest ontwikkelt hierop voor eigen rekening en risico een kleinschalig woonzorgcomplex voor Het Gastenhuis. Het complex wordt opgenomen in het Amvest Living & Care Fund (AL&C Fund). Woonpark Hoevelaken komt op de locatie van het voormalige Bouwfonds-kantoor en is een gebiedsontwikkeling van BPD. Medio 2020 zal het gebouw naar verwachting gereed zijn.

» lees verder
Leiderdorp_Engelendaal

Amvest sluit koopovereenkomst voor 104 woningen in Leiderdorp

6 juni 2018 | Vandaag hebben Amvest, Did Vastgoedontwikkeling en Vink Bouw de koop- en realisatieovereenkomst getekend voor een woontoren met 104 vrijesectorhuurwoningen in project Engelendaal in Leiderdorp. Hiermee is een belangrijke stap gezet in de transformatie van de voormalige schoollocatie van het ROC in Leiderdorp tot een prettige woonomgeving, de wijk Bij de Zijl. Voor de zomer wordt nog de eerste paal geslagen van de 70 meter hoge woontoren. Naar verwachting kunnen in 2020 de eerste bewoners inhuizen.

» lees verder
1 2 3 22