amvest achtergrond
Amvest Logo

Nieuws

AI Koningslaan Rotterdam

Amvest koopt 68 woningen aan de Koningslaan in Rotterdam

14 juni 2018 | Amvest Investment Management en Ter Steege Bouw Vastgoed hebben de turnkey koopovereenkomst getekend voor een appartementengebouw met 68 vrijesectorhuurwoningen aan de Koningslaan in Rotterdam. De woningen worden opgenomen in de beleggingsportefeuille van het Amvest Residential Core Fund (ARC Fund). De bouw start in het derde kwartaal van 2018. Naar verwachting ontvangen de eerste huurders in het eerste kwartaal van 2020 hun sleutel.

» lees verder
Vogelvlucht Aan het IJ Overhoeks Amsterdam

De Nijs bouwt 290 woningen voor Amvest op Overhoeks

12 juni 2018 | Ontwikkelaar-belegger Amvest en Bouwbedrijf De Nijs hebben de aannemingsovereenkomst getekend voor de bouw van 290 appartementen met bijbehorende parkeervoorzieningen in ‘Aan het IJ’ op het voormalige Shell-terrein in Amsterdam-Noord. Het betreft een gedifferentieerd woonprogramma met zowel koop als huur. Deze zomer wordt gestart met de verkoop van de eerste appartementen. In september wordt gestart met de bouw.

» lees verder
Persfoto WPH Amvest BPD

Amvest en BPD tekenen koopovereenkomst

7 juni 2018 | Gisteren tekenden Amvest en BPD de koopovereenkomst voor een perceel bouwrijpe grond in Woonpark Hoevelaken. Amvest ontwikkelt hierop voor eigen rekening en risico een kleinschalig woonzorgcomplex voor Het Gastenhuis. Het complex wordt opgenomen in het Amvest Living & Care Fund (AL&C Fund). Woonpark Hoevelaken komt op de locatie van het voormalige Bouwfonds-kantoor en is een gebiedsontwikkeling van BPD. Medio 2020 zal het gebouw naar verwachting gereed zijn.

» lees verder
Leiderdorp_Engelendaal

Amvest sluit koopovereenkomst voor 104 woningen in Leiderdorp

6 juni 2018 | Vandaag hebben Amvest, Did Vastgoedontwikkeling en Vink Bouw de koop- en realisatieovereenkomst getekend voor een woontoren met 104 vrijesectorhuurwoningen in project Engelendaal in Leiderdorp. Hiermee is een belangrijke stap gezet in de transformatie van de voormalige schoollocatie van het ROC in Leiderdorp tot een prettige woonomgeving, de wijk Bij de Zijl. Voor de zomer wordt nog de eerste paal geslagen van de 70 meter hoge woontoren. Naar verwachting kunnen in 2020 de eerste bewoners inhuizen.

» lees verder
7square-endeavour-1

Renovatie rijksmonument nieuwe stap in verduurzaming

6 juni 2018 | Het publiek-private samenwerkingsverband 7 Square Endeavour grijpt de renovatie van het pand aan de Joost Banckertsplaats aan om het aangrenzende Rotterdamse Schouwburgplein verder te verduurzamen. Het pand wordt duurzaam verbouwd tot het meest gezonde rijksmonument van Rotterdam. Dit initiatief past in het publiek-private investeringsplan dat stapsgewijs toewerkt naar een 100% klimaatneutraal Schouwburgplein in 2030.

» lees verder
Amvest en Koopmans_Cruquius

Koopmans bouwt 233 woningen voor Amvest op Cruquius

5 juni 2018 | Ontwikkelaar-belegger Amvest en TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep hebben op de Provada aannemingsovereenkomsten getekend voor de bouw van 233 woningen en circa 2.200 m2 commerciële voorzieningen op het voormalige bedrijventerrein Cruquius in Amsterdam. Het betreft een gedifferentieerd woonprogramma met zowel koop als huur. Het aanbod huurwoningen is divers met zowel sociale als vrijesectorwoningen, waaronder middenhuur. Alle huurwoningen worden opgenomen in de beleggingsportefeuille van het Amvest Residential Core Fund.

» lees verder
Vogelvluchtperspectief Floriadeterrein Almere 2022_hr

Almere kiest Amvest om Floriadeterrein te ontwikkelen

24 mei 2018 | De gemeente Almere heeft het team van Amvest, Design Erick van Egeraat en Witteveen+Bos aangewezen als exclusieve samenwerkingspartner voor de realisatie van het Floriadeterrein en de Floriadewijk. De keuze voor Amvest is het resultaat van een vorig jaar december uitgeschreven Europese aanbesteding voor het ontwikkelen, financieren, coördineren, realiseren en exploiteren van de Floriade en de woonwijk.

» lees verder
Foto Justin Kwisthout

Justin Kwisthout technisch manager bij Amvest

24 april 2018 | Per 1 april 2018 is Justin Kwisthout (39) in dienst getreden als technisch manager op de afdeling Investment Management van Amvest. Hij is verantwoordelijk voor het technisch beleid van een gedeelte van de woningen van de separate accounts, waaronder verdere verduurzaming en toevoeging van nieuwbouwobjecten. Voor zijn overstap naar Amvest was hij werkzaam bij Delta Lloyd Asset Management eveneens als technisch manager.

» lees verder
1 2 3 22