amvest achtergrond
Amvest Logo

Nieuws

District E 1

Stationsplein Eindhoven krijgt Brainport-allure

13 november 2017 | Op 9 november 2017 ondertekenden vastgoedontwikkelaar Amvest en de gemeente Eindhoven de overeenkomst voor District E, de herontwikkeling van het Stationsplein in Eindhoven. De overeenkomst regelt de verkoop van de benodigde grond en hoe te komen tot invulling van de gezamenlijke ambities voor het gebied. Beide partijen spreken met de ondertekening van een belangrijke mijlpaal. Nu kan de ontwikkeling van District E echt van start gaan. Dit gebeurt in een hechte samenwerking tussen Amvest en gemeente, maar ook samen met belanghebbenden uit de omgeving en de stad.  

» lees verder
Medium-2361_maanplein_ext_vv_a1_01

Start herontwikkeling Maanplein Den Haag

9 november 2017 | Op 8 november 2017 heeft wethouder Boudewijn Revis (stadsontwikkeling kerngebieden) het officiële startsein gegeven voor de herontwikkeling van het KPN complex aan het Maanplein in Den Haag. Borghese Real Estate en COD transformeren het 80.000 m2 grote kantorencomplex op De Binckhorst tot een dynamisch en aantrekkelijk woon-werkgebied met circa 600 tot 700 woningen en 35.000 m2 vernieuwende kantoorconcepten, horeca, retail en leisure.

» lees verder
vacature_1_04

Vacature Assetmanager Amvest Living & Care Fund

9 november 2017 | Ben je een jonge professional op het gebied van property- en assetmanagement en zoek je een uitdaging? Amvest zoekt een assetmanager voor het Amvest Living & Care Fund. Een jong fonds dat volop groeit. Samen met de portfoliomanager en technisch manager bouw je aan de groei en optimalisatie van het fonds.

» lees verder
Reehorst Ede_vooraanzicht_inzoom_definitief_klein

Amvest en Synchroon sluiten overeenkomst 46 woningen Ede

5 oktober 2017 | Synchroon en Amvest Investment Management hebben onlangs de overeenkomst gesloten voor de afname van 46 eengezinswoningen in het plan Reehorst aan het Park te Ede. Synchroon heeft de woningen ontwikkeld en levert deze turnkey aan Amvest. De middeldure vrijesectorhuurwoningen worden opgenomen in de portefeuille van het Amvest Residential Core Fund.

» lees verder
170811 Breda 32

Herontwikkeling Backer & Ruebgebied Breda

28 september 2017 | Op donderdag 14 september organiseerde Amvest een kennismakingsbijeenkomst over de herontwikkeling van het Backer & Ruebgebied in Breda. Amvest wordt de nieuwe eigenaar en wil een levendig gebied maken voor wonen, werken en ontspannen. Op het terrein is ruimte voor circa 300 woningen. De hallen met de zaagtanddaken krijgen nieuwe functies. De avond had het karakter van een inloopavond, waarbij iedere bezoeker één-op-één kon praten met de teamleden van Amvest.

» lees verder
solliciteer

Vacature Ontwikkelingsmanager

31 juli 2017 | Als professional op het gebied van gebieds- en projectontwikkeling wordt er veel van je gevraagd. Zo heb je te maken met vele partijen, belangen en wet- en regelgeving in een dynamische woningmarkt. Om gebieds- en projectontwikkeling te laten slagen is een goede samenwerking tussen de verschillende actoren cruciaal. Zeker in een tijd waarin kennis en creativiteit doorslaggevende succesfactoren zijn. De ontwikkelingsmanager heeft een cruciale rol in dit proces.

» lees verder
1 2 3 19