amvest achtergrond
Amvest Logo

Nieuws

Elric den Drijver

Elric den Drijver in dienst bij Amvest

11 april 2018 | Elric den Drijver (26) is per 1 april in dienst getreden bij Amvest op de afdeling Investment Management als assetmanager van het Amvest Living & Care Fund (AL&C Fund). Hij bouwt mee aan de groei en optimalisatie van dit beleggingsfonds voor zorgvastgoed. Elric was hiervoor 3 jaar op detacheringsbasis werkzaam als assetmanager bij diverse woningcorporaties.

» lees verder
Leiden vogelvlucht Gortercomplex

Amvest en Wessels Zeist geven startsein Gortercomplex Leiden

5 april 2018 | Op 4 april 2018 is het feestelijke startschot gegeven voor de bouw van het Gortercomplex aan de Wassenaarseweg 54-58 in Leiden. Het betreft de renovatie van het monumentale voormalige TNO-kantoorgebouw en de bouw van twee nieuwe woontorens met ondergrondse bergingen en een parkeerkelder. In totaal worden er 213 appartementen in het vrijesectorhuursegment en 160 parkeerplaatsen gerealiseerd. Alle woningen worden opgenomen in de beleggingsportefeuille van het Amvest Residential Core Fund (ARC Fund). Ruim 70 procent wordt verhuurd in het middeldure segment. Het project is een gezamenlijke ontwikkeling van Amvest en Wessels Zeist.

» lees verder
DUIN Almere_woontorens KopZuid

Start bouw vier woontorens in Kop Zuid project DUIN

5 april 2018 | Ontwikkelaar-belegger Amvest heeft het startsein gegeven voor de bouw van de volgende vier woontorens in Kop Zuid van project DUIN in Almere. TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep bouwt de vier woontorens. Het gaat in totaal om 337 woningen, waarvan 142 koop, 107 vrijesectorhuur en 88 sociale huur. De vrijesectorhuurappartementen worden opgenomen in de beleggingsportefeuille van het Amvest Residential Core Fund. De sociale huurwoningen worden afgenomen door woningcorporatie De Alliantie. Tevens worden circa 7.000 m2 commerciële voorzieningen en een parkeergarage met circa 876 plaatsen gerealiseerd.

» lees verder
Amvest directie portretten

Wienke Bodewes treedt terug als Algemeen Directeur

5 maart 2018 | Wienke Bodewes (65) kondigt aan dat hij later dit jaar terug zal treden uit zijn functie als Algemeen Directeur van Amvest. Heleen Aarts (44), momenteel Directeur Gebiedsontwikkeling bij Amvest, volgt Bodewes in het najaar op als Algemeen Directeur. Het directieteam zal dan worden gecompleteerd door Dennis van Vugt (Chief Financial Officer), Wim Wensing (Chief Investment Officer) en Bas van de Ven (Director Development & Transactions). Wienke Bodewes blijft tot eind 2018 verbonden aan Amvest.

» lees verder
Amvest_logo_4

Amvest breidt team verder uit

5 februari 2018 | Amvest breidt haar team van ontwikkelingsmanagers uit om de omvangrijke groei van projecten te managen. Per 1 februari jl. zijn Erik Woerde, Frank van Zitteren en Remco van der Heijden als Ontwikkelingsmanager gestart op de afdeling Development. Per 1 maart aanstaande zal ook Mark Geurtsen de afdeling komen versterken, eveneens als Ontwikkelingsmanager.

» lees verder
Loes Driessen, CBRE, februari 2015, foto Michel Porro

Loes Driessen in dienst bij Amvest

1 februari 2018 | Per 1 februari 2018 is Loes Driessen (35) in dienst getreden bij Amvest in Amsterdam. Zij stuurt als portfoliomanager het separate accounts team aan van de afdeling Investment Management en is daarmee verantwoordelijk voor de realisatie van de vastgoedstrategie van de separate accounts. Voor haar overstap naar Amvest was zij werkzaam bij CBRE Global Investors als hoofd asset management van het Dutch Residential Fund.

» lees verder
Nijenoord4

Transformatie voormalige Hogeschool Utrecht gestart

30 januari 2018 | Op 29 januari 2018 heeft wethouder Paulus Jansen van gemeente Utrecht het startsein gegeven voor de transformatie van de voormalige Hogeschool Utrecht naar 192 vrijesectorhuurappartementen, twee commerciële ruimten en een parkeergarage. Samen met Wim Wensing, directeur Investment Management van Amvest en Joseph Kuling, directeur Koopmans Bouwgroep, onthulde hij het bouwbord. De woningen worden opgenomen in de beleggingsportefeuille van het Amvest Residential Core Fund. De transformatie wordt gerealiseerd door TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep uit Enschede in opdracht van Amvest.

» lees verder
Veld 3 type A_B

Hendriks bouwt 225 woningen voor Amvest op Strijp R

17 januari 2018 | Onlangs is de aanneemovereenkomst gesloten tussen bouwbedrijf Hendriks Bouw en Ontwikkeling en ontwikkelaar-belegger Amvest voor de bouw van 225 woningen op het voormalige Philipsterrein Strijp R in Eindhoven. Het betreft 205 koopwoningen en 20 middeldure vrijesectorhuurwoningen. De huurwoningen worden opgenomen in de beleggingsportefeuille van het Amvest Residential Core Fund. De werkzaamheden vangen deze maand aan en naar verwachting worden de eerste woningen eind 2018 opgeleverd.

» lees verder
DenHaag_Spuihof_Bouwinvest

Amvest koopt woningportefeuille van Bouwinvest

16 januari 2018 | Amvest Investment Management heeft ten behoeve van een van haar institutionele klanten 296 woningen gekocht van het Bouwinvest Residential Fund. Het betreft 8 onaangebroken complexen in Den Haag, Apeldoorn, Groningen, Valkenswaard, Venlo en Wijk bij Duurstede.

» lees verder
publieksbijeenkomst6

Eindhoven denkt massaal mee met District E

12 januari 2018 | Onder het motto ‘Denk mee met District E’ hield belegger en ontwikkelaar Amvest op donderdag 11 januari een publieksbijeenkomst over de visie op het Stationsplein in Eindhoven. In popcentrum De Effenaar werden bijna vierhonderd belangstellenden verwelkomd. Ingeleid door wethouder Staf Depla volgden zij in de kleine zaal enkele presentaties over de plannen.

» lees verder
1 2 3 21