amvest achtergrond
Amvest Logo

Nieuws

ZuidDuin Scheveningen
22 december 2016

Amvest koopt 33 woningen in project ZuidDuin

Op 16 december jl. hebben Amvest Investment Management en MRP Development de turnkey-koopovereenkomst gesloten voor 33 appartementen, 33 individuele bergingen en een dertigtal parkeerplaatsen in project ZuidDuin in Scheveningen. De vrijesectorhuurappartementen worden opgenomen in de beleggingsportefeuille van het Amvest Residential Core Fund (ARC Fund). De woningen worden verhuurd in het middeldure huursegment. Naar verwachting worden de woningen eind 2017 opgeleverd aan Amvest.

De compleet uitgeruste 33 driekamerappartementen hebben een gemiddeld vloeroppervlak van 88 m2 en zijn gelegen aan de Houtrustweg. Alle appartementen hebben een buitenruimte. De individuele bergingen en parkeerplaatsen zijn gelegen in de ondergrondse parkeergarage. Het ontwerp is van ONX Architecten en de aannemer is Van Wijnen Dordrecht.

ZuidDuin bestaat uit 85 appartementen, 52 koop en 33 huur, 14 eengezinswoningen en een parkeergarage. Tussen de appartementen en de eengezinswoningen ligt een collectieve binnentuin. ZuidDuin is het eerste deelplan van gebiedsontwikkeling De Zuid.