Mensen

Amvest heeft een compacte en slagvaardige managementorganisatie. Onze organisatie bestaat uit twee strategische disciplines: Development en Investment Management. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de Nederlandse woningmarkt. Het dagelijks beheer en andere operationele activiteiten besteden wij uit aan externe partijen.

DIRECTIE

Heleen Aarts

Chief Executive Officer

Heleen Aarts werkt sinds 2005 bij Amvest en is sinds 1 oktober 2018 Chief Executive Officer. In 2009 werd ze op 35-jarige leeftijd benoemd tot Directeur Gebiedsontwikkeling. Heleen is bestuurskundige en is gespecialiseerd in gebiedsontwikkeling, een vakgebied dat gekenmerkt wordt door samenwerkingsverbanden tussen publieke en private partijen. Zij studeerde bestuurskunde aan de Universiteit van Leiden en volgde de postdoctorale Master of Real Estate-opleiding aan de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Zij begon haar loopbaan als adviseur bij Akro Consult. Daarna was ze werkzaam als Senior Gebiedsmanager bij AM. Naast Chief Executive Officer bij Amvest is Heleen voorzitter van de Deelnemersraad en Dagelijks Bestuur van Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling (SKG), lid van de Raad van Advies van Master City Developer (MCD) en bestuurslid van de Nederlandse Vastgoedsociëteit Amsterdam (NVA).

Dennis van Vugt

Chief Financial Officer

Dennis is sinds januari 2017 Chief Financial Officer van Amvest. Van 2011 tot 2016 was hij lid van de Europese directie van CBRE Global Investors. Na zijn vertrek bij CBRE heeft hij zijn interim management activiteiten hervat, onder vlag van Defim, zijn eigen onderneming gericht op financieel interim management en advies. In 2000 trad Dennis in dienst bij Chello broadband N.V. Als Financial Controller was hij nauw betrokken bij het begeleiden van de geplande beursgang van Chello aan de AEX en NASDAQ. Dennis studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg.

Bas van de Ven

Director Development & Transactions

Bas is met ingang van 1 januari 2018 Director Development & Transactions bij Amvest. Daarvoor was hij werkzaam als gebiedsontwikkelaar. Hij startte in 2005 zijn loopbaan als trainee bij Amvest. Bas studeerde bouwkunde, construction management en urban development aan de TU Eindhoven en volgde de postdoctorale Master of Science in Real Estate-opleiding aan de ASRE.

Wim Wensing

Chief Investment Officer

Wim is sinds 2011 Chief Investment Officer bij Amvest. Van 2000 tot 2011 was hij als fondsmanager en directeur werkzaam bij ING REIM (CBRE Global Investors). Daarvoor werkte hij bij Meeùs Vastgoedmanagement. Wim begon zijn loopbaan bij een woningcorporatie. Hij heeft bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam gestudeerd. Ook heeft hij de postdoctorale Master of Science in Real Estate-opleiding aan de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) gevolgd. Naast Chief Investment Officer bij Amvest is Wim bestuurslid van Stichting ROZ Vastgoedindex.