Mensen

Amvest heeft een compacte en slagvaardige managementorganisatie. Onze organisatie bestaat uit twee strategische disciplines: Development en Investment Management. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de Nederlandse woningmarkt. Het dagelijks beheer en andere operationele activiteiten besteden wij uit aan externe partijen.

DIRECTIE

Wienke Bodewes

Chief Executive Officer

Wienke is sinds 2007 chief executive officer van Amvest. Tussen 1995 en 2007 was hij lid van de raad van bestuur van woningcorporatie Ymere. Wienke studeerde Stedenbouw aan de Technische Universiteit van Delft en begon zijn loopbaan bij de gemeente Rotterdam. Naast chief executive officer van Amvest is hij voorzitter van de Raad van Toezicht SWK, voorzitter van Stichting Het Nieuwe IJ, voorzitter Holland Property Plaza en voorzitter van het Forum voor Stedelijke Vernieuwing. Ook was Wienke van 2009 tot en met 2015 voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Projectontwikkeling Maatschappijen (NEPROM).

Dennis van Vugt

Chief Financial Officer

Dennis is sinds januari 2017 chief financial officer van Amvest. Van 2011 tot 2016 was hij lid van de Europese directie van CBRE Global Investors. Na zijn vertrek bij CBRE heeft hij zijn interim management activiteiten onder vlag van Defim, zijn eigen onderneming gericht op financieel interim management en advies, hervat. In 2000 trad Dennis in dienst bij Chello broadband N.V. Als Financial Controller was hij nauw betrokken bij het begeleiden van de geplande beursgang van Chello aan de AEX en NASDAQ. Dennis studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg.

Heleen Aarts

Chief Development Officer

Heleen is sinds 2009 chief development officer bij Amvest. Zij begon haar loopbaan als adviseur bij Akro Consult. Daarna was ze werkzaam als senior gebiedsmanager bij AM en hoofd gebiedsontwikkeling bij Amvest (2005). Heleen studeerde bestuurskunde aan de Universiteit van Leiden en volgde de postdoctorale Master of Real Estate-opleiding aan de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Naast chief development officer bij Amvest is Heleen voorzitter Algemeen Bestuur en Dagelijks Bestuur van Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling (SKG) en lid van de Raad van Advies van Master City Developer (MCD).

Bas van de Ven

Director Development & Transactions

Bas is met ingang van 1 januari 2018 director development & transactions. Daarvoor was hij werkzaam als gebiedsontwikkelaar. Hij startte in 2005 zijn loopbaan als trainee bij Amvest. Bas studeerde bouwkunde, construction management en urban development aan de TU Eindhoven en volgde de postdoctorale Master of Science in Real Estate-opleiding aan de ASRE.

Wim Wensing

Chief Investment Officer

Wim is sinds 2011 chief investment officer bij Amvest. Van 2000 tot 2011 was hij als fondsmanager en directeur werkzaam bij ING REIM (CBRE Global Investors). Daarvoor werkte hij bij Meeùs Vastgoedmanagement. Wim begon zijn loopbaan bij een woningcorporatie. Hij heeft bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam gestudeerd. Ook heeft hij de postdoctorale Master of Science in Real Estate-opleiding aan de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) gevolgd. Naast chief investment officer bij Amvest is Wim bestuurslid van Stichting ROZ Vastgoedindex.