amvest achtergrond
Amvest Logo

Privacyverklaring

 

Uw persoonsgegevens: daar gaan we zorgvuldig mee om

Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website www.amvest.nl gebruikt of zich aanmeldt voor de Amvest nieuwsbrief. U mag er vanuit gaan dat we zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Maar wat bedoelen we daar precies mee? Dat leest u in onze privacyverklaring.

Deze privacyverklaring is van toepassing op de website www.amvest.nl en de nieuwsbrief van Amvest. Deze website en nieuwsbrief worden gecreëerd en beheerd door Amvest Vastgoed B.V. – Zeeburgerkade 1184 – 1019VK Amsterdam, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30061314.

Amvest is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van sites en bronnen van partners met wie Amvest samenwerkt. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

Amvest website – Privacy en Cookieverklaring

Welke gegevens verzamelen we van u?
We verzamelen gegevens over uw surfgedrag op onze website www.amvest.nl wanneer u cookies hebt aanstaan. Wij doen dit alleen op anonieme basis. Uw IP-adres is niet identificeerbaar en wordt niet gekoppeld aan persoonsgegevens.

Wat is een cookie?
Cookies zijn kleine bestanden die door websites op uw computer worden geplaatst, om ervoor te zorgen dat een website voor bezoekers zo efficiënt mogelijk werkt. Een cookie zorgt er bijvoorbeeld voor dat een website onthoudt wat uw voorkeurstaal is of dat een website op het juiste formaat wordt weergegeven voor uw laptop, mobiel of tablet.

Waarvoor gebruiken wij deze gegevens?
Wij slaan deze gegevens niet op, maar we gebruiken ze om onze website voor u zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. De cookies op onze website worden niet gebruikt om u persoonlijk te identificeren, maar ze helpen ons om de website te verbeteren. We kunnen met de informatie uit de cookies bijvoorbeeld de informatie op bepaalde pagina’s verbeteren en we kunnen zorgen dat de website makkelijker in gebruik wordt. Ook stellen cookies ons in staat om het gebruik van de website te analyseren (bijvoorbeeld tellen hoeveel bezoekers we op een pagina ontvangen en welke pagina’s populair zijn). Omdat dit soort cookies weinig impact hebben op de privacy, vallen ze onder de uitzondering in de cookiewet. Dat betekent dat we van tevoren geen toestemming hoeven te vragen om deze cookies te plaatsen. Door het gebruik van de website gaat u automatisch akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Grondslag
De gegevens worden enkel verwerkt op grond van uw toestemming. Deze toestemming kunt u zelf aanpassen in uw internetbrowser (Internet Explorer, Safari, Google Chrome, Firefox, etc.)

Hoe lang bewaren wij deze gegevens?
Uw profiel wordt tot uiterlijk 26 maanden na het laatste websitebezoek bewaard.

Met wie delen wij uw gegevens? ​
Uw profiel staat opgeslagen bij een externe Analytics dienst (Google Analytics).

Welke cookies plaatsen wij?
Op www.amvest.nl gebruiken wij onderstaande cookies:

  • Functionele cookies: deze zorgen ervoor dat de website naar behoren functioneert. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt om onze website in het juiste formaat te kunnen weergeven op het beeldscherm van uw computer, telefoon of tablet.
  • Analytische cookies: met deze cookies kunnen we het gebruik van de website door bezoekers analyseren (in Google Analytics). Zo kunnen we de kwaliteit van de website verbeteren en achterhalen welke informatie onze websitebezoekers het meest interessant vinden. Wij verzamelen deze gegevens anoniem. Uw IP-adres is niet herkenbaar. Wij delen uw gegevens niet met Google voor advertentiedoeleinden en we doen niet aan retargeting (advertenties laten zien als u op een andere website bent).

Analytische cookies gebruiken we onder andere voor:

  • Het bijhouden van het aantal bezoekers op verschillende pagina’s.
  • Het optimaliseren en aanpassen van de website.

Hoe kunt u cookies uitschakelen?
U kunt in uw internetbrowser (Internet Explorer, Safari, Firefox etc) zelf uw cookie-instellingen wijzigen of uw cookies verwijderen. Houd er rekening mee dat sommige functies en onderdelen van onze website mogelijk niet meer correct werken na het verwijderen van deze cookies.

Amvest nieuwsbrief

Welke gegevens verzamelen we van u?
Wij verzamelen voor de Amvest nieuwsbrief alleen uw (voor)naam en e-mailadres.

Waarvoor gebruiken wij deze gegevens?
Wanneer u zich aanmeldt voor de Amvest nieuwsbrief, worden uw gegevens gebruikt om de digitale Amvest nieuwsbrief 3 a 4 maal per jaar aan u toe te sturen. Wij vragen uw naam om de aanhef van de nieuwsbrief te personaliseren.

Grondslag
Wij verwerken uw gegevens uitsluitend nadat u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief via de website.

Hoe lang bewaren wij deze gegevens?
Uw gegevens worden voor het versturen van de nieuwsbrief bewaard totdat u zich afmeldt. Afmelden kan onderaan iedere nieuwsbrief.

Met wie delen wij uw gegevens?
Voor het versturen van de nieuwsbrief maken wij gebruik van een extern mailprogramma, mailchimp. Onze mailinglijsten worden dan ook in hun database opgeslagen. Wij delen uw gegevens niet met derden.

Hoe kan ik mijn gegevens inzien, wijzigen of laten verwijderen?
U kunt altijd uw gegevens opvragen, wijzigen of laten verwijderen uit onze database voor de Amvest nieuwsbrief door uw verzoek per email te sturen naar info@amvest.nl

E-mail & Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Uw rechten

Wij bieden u de mogelijkheid tot het inzien, en waar mogelijk laten aanpassen of verwijderen van uw persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt. Stuur uw verzoek per email naar info@amvest.nl. Om ons te helpen met het verwerken van uw verzoek, dient u zich te kunnen identificeren. Wij doen er dan alles aan om u zo snel mogelijk te helpen, maar in ieder geval ontvangt u binnen 30 dagen onze reactie.

Klacht Autoriteit Persoonsgegevens

We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. Daarbij verwerken we uw persoonsgegevens zorgvuldig en veilig. Heeft u desondanks het vermoeden dat wij uw (persoons)gegevens misbruiken? Wij willen u vragen ons hierop attent te maken zodat wij onze processen, indien nodig, kunnen aanpassen. Wij zijn daarnaast verplicht om u erop te attenderen dat u het recht heeft een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanpassen privacyverklaring

De privacyverklaring van Amvest kan wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. De meest actuele privacyverklaring vindt u altijd op onze website.