Voor huurders

Welkom bij Amvest

Amvest heeft zo’n 20.000 huurwoningen. Wij verhuren en verkopen onze woningen niet zelf. Dit doen vastgoedmanagers en makelaars voor ons. Alle contacten met onze huidige en toekomstige huurders lopen via onze vastgoedmanagers. Ook voor vragen over bijvoorbeeld beschikbaarheid en de huurprijs van de woningen kunt u bij hen terecht. Wij wensen u veel woonplezier in onze woningen!

Wilt u iets melden of aanvragen?

Heeft u een reparatieverzoek, klacht, wilt u de huur opzeggen of een betaalwijziging doorgeven? Neem dan contact op met uw vastgoedmanager. Zie de lijst hieronder.

Zoekt u een huurwoning?

Bent u op zoek naar een huurwoning? Dan kunt u contact opnemen met onze plaatselijke vastgoedmanagers. Zij kunnen u vertellen welke woningen er in hun regio beschikbaar zijn. Zie de lijst hieronder.

Onze vastgoedmanagers

Platform Amvest Huurders

Het Platform Amvest Huurders – opgericht in 1998 door en voor huurders van een Amvest-woning – is een landelijk overkoepelend orgaan dat de belangen van alle Amvest-huurdersverenigingen en -bewonerscommissies behartigt. Meer informatie vindt op de website: Platform Amvest Huurders.