Zorgvilla De Kleine Heide

Son en Breugel

Midden in Son en Breugel ligt zorgvilla De Kleine Heide. Amvest verwierf de locatie van de gemeente Son en Breugel. Samen met Zorggroep De Laren creëerden wij een luxe, veilige en sociale woonomgeving. Waar mensen kunnen genieten van een ontzorgde oude dag. Met gastvrije service en deskundige zorg op maat.

Projectdetails

 • Stad

  Son en Breugel

 • Locatie

  Europalaan 2

 • Programma

  24 zorgappartementen met ondersteunende faciliteiten

 • Periode

  2015 - 2016

 • Ontwikkelaar

  Amvest i.s.m. Zorggroep De Laren

 • Eigenaar

  Amvest Living & Care Fund

 • Architecten

  Bureau 070

 • Website

  www.zorggroepdelaren.nl

Wie heeft er niet gevoetbald?

De Kleine Heide is een kleinschalige zorgvilla. In een groene omgeving vlakbij het dorpscentrum. Gelegen op de plek waar voorheen de Sporthal Apollo stond. Een begrip in Son en Breugel. Ouderen met een zorgvraag kunnen hier nu het leven dat zij gewend zijn voortzetten. In een eigen huurappartement wonen en leven zij comfortabel en zo zelfstandig mogelijk. Met de voordelen van een gemeenschappelijke lounge, eet- en zitkamer. Ondersteund door zorg en dienstverlening op maat.

Luxe naar eigen smaak

Villa De Kleine Heide beschikt over 24 ruime huurappartementen voor permanente bewoning. Twee appartementen zijn ingericht als tijdelijk verblijf. Om te herstellen na ziekte, operatie of ongeval. De permanente appartementen kunnen naar eigen smaak en behoefte worden ingericht. Op de begane grond is een lounge, eet- en zitkamer, de bibliotheek, serre en keuken. Op kelderniveau zijn de bergingen en voorzieningen als een kapsalon, wasruimte en activiteitenruimte. Rondom de zorgvilla ligt een prachtige tuin met een terras om in alle rust te genieten.

Ontzorgd samen wonen

Villa De Kleine Heide is een luxe, veilige en sociale woonomgeving met gastvrije service en deskundige zorg op maat. Alle mogelijke vormen van zorg en dienstverlening worden geboden. Van huishoudelijke hulp tot en met intensieve verpleging en indien nodig 24 uur per dag. Echtparen kunnen samen blijven wonen. Ook als een van de twee partners zorg nodig heeft. De Kleine Heide beschikt over een locatiemanager, activiteitenbegeleiders, verpleegkundigen, verzorgenden, huishoudelijke medewerkers en een eigen chef-kok.

Ontwikkeling en belegging van Amvest

Amvest heeft de locatie voor De Kleine Heide verworven van de gemeente Son en Breugel en heeft het vastgoed ontwikkeld en laten realiseren. Het Amvest Living & Care Fund (ALCF) is de belegger van het vastgoed. Zorggroep De Laren huurt de villa van het ALCF. Amvest is een langdurig partnerschip met Zorggroep De Laren aangegaan. Zorggroep De Laren huurt ook zorgvilla’s van het ALCF in vijf andere plaatsen (Bloemendaal, Berg en Dal, Hilversum, Rhoon en Bosch en Duin).

Amvest heeft alle expertise in huis om zorgvastgoed te ontwikkelen en te beheren. Door heel Nederland zijn we op zoek naar geschikte nieuwe (ontwikkel)locaties. Van nieuwbouw tot herbestemming. Dit doen wij voor het Amvest Living & Care Fund (ALCF) in samenwerking met vier vaste zorgaanbieders: Zorggroep De Laren, Dagelijks Leven, Het Gastenhuis en Futura Zorg. Daarnaast ontwikkelen we ook vastgoed voor zorgaanbieders waarbij we geen strategisch belang in de zorgonderneming hebben.