Separate accounts

Goed renderende, toekomstbestendige woningportefeuilles. Dat is onze specialiteit. Naast onze fondsen, beheert Amvest portefeuilles van derden. Portefeuille- en assetmanagement op maat dus. Wij bieden strategisch advies, actief beheer, en meer. Want als ontwikkelende investment manager leveren wij een compleet pakket. Altijd met de kwaliteit van Amvest.

ONZE EXPERTS NEMEN HET BEHEER UIT HANDEN

Amvest is gespecialiseerd in het beheer van woningportefeuilles van separate accounts. Sinds het begin van Amvest een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Wij beheren de woningportefeuilles van institutionele beleggers zoals a.s.r. Dat doen wij met een klein, dedicated team. Alsof wij zelf de eigenaar zijn. Samen met u bepalen we de strategie voor een aantrekkelijk rendement. Vervolgens beheren wij de portefeuille binnen de vastgestelde uitgangspunten. Dat doen we altijd actief. Om te zorgen dat u blijft beleggen op de manier die op dat moment het beste past. Wij komen met inzichten, oplossingen en ideeën. Voor rendementoptimalisatie, risicobeheer, uitponden, verduurzaming of levensduurverlenging van de portefeuille. En het blijft niet bij ideeën.

ALLES ONDER CONTROLE

Als ontwikkelende investment manager, kunnen wij meer voor uw portefeuille betekenen. Denk aan het aankopen en ontwikkelen van grondposities of het renoveren en het verduurzamen van woningen. Wij kennen de praktijk als geen ander. Ook als het gaat om het uitponden van woningportefeuilles, het begeleiden van aankopen en nieuwbouw. Stuk voor stuk projecten die wij volledig uit handen nemen. Inclusief bewonerscommunicatie. Met onze expertise, het landelijke netwerk en systemen kunnen we grote volumes woningen aan. Zo heeft u hier geen omkijken naar.

CONTACT

PORTFOLIO HIGHLIGHTS