AMVEST VERKOOPT 236 WONINGEN AAN ORANGE CAPITAL PARTNERS

24 januari 2019

Amvest Investment Management heeft eind vorig jaar de SKY Portfolio verkocht aan Orange Capital Partners. SKY is een hoogwaardige, relatief jonge woningportefeuille van in totaal 236 woningen verdeeld over vijf complexen in Zoetermeer, Utrecht, Lelystad en Arnhem. De woningen behoorden tot de woningportefeuille van het Amvest Residential Core Fund.

Amvest werd bij de verkoop juridisch geadviseerd door BarentsKrans en JLL begeleidde de verkoop. “Het huursegment samen met de goede locaties binnen de steden, heeft gezorgd voor zeer aantrekkelijke biedingen vanuit zowel binnen- als buitenlandse investeerders. De jonge leeftijd van de complexen en een sterke groei van de vraag naar huurwoningen op deze locaties, vormen de basis van een voorspelbare en stabiel groeiende return voor de belegger”, aldus Jorn Thoomes van JLL.

Het Amvest Residential Core Fund richt zich op duurzame eengezinswoningen en appartementen in het middeldure huursegment en bestaat uit ruim 8.000 huurwoningen en een pijplijn van circa 3.500 huurwoningen tot 2021.