Amvest wordt partner van JINC

16 februari 2022

Amvest is onlangs trotse partner geworden van JINC. JINC strijdt voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Amvest draagt financieel bij om JINC-projecten mogelijk te maken en stelt medewerkers beschikbaar als vrijwilliger, in de rol van trainer of coach. Zo wordt op 2 juni de rol van CEO Heleen Aarts overgedragen voor een dag aan een basisschoolleerling van een school die aangesloten is bij JINC.

Ieder kind heeft talent. Ook de meer dan 600.000 Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Een Nederland waarin íeder kind kansen krijgt.

Om dat te bereiken, helpt JINC kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 65.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien.

JINC organiseert haar programma samen met het onderwijs en ruim 500 partners uit het bedrijfsleven. Amvest is vanaf nu dus één van deze partners. We hopen een verschil te kunnen maken voor de kinderen en een inspirerende ervaring te bieden aan onze werknemers.