Amvest koopt 33 woningen De Hellingen Alblasserdam

30 mei 2017

AM en Amvest Investment Management hebben op de Provada de koopovereenkomst van 33 verhuurde appartementen in het project De Hellingen in Alblasserdam getekend.

Amvest verwerft de 33 appartementen, 45 parkeerplaatsen en 2 motoropstelplaatsen namens een van haar klanten. De ondertekening werd verricht door Gerhard Bolk, directeur AM en Wim Wensing, directeur Investment Management van Amvest.

De 33 appartementen maken deel uit van een woningportefeuille van AM waarvoor Amvest de afgelopen jaren het asset- en portfoliomanagement heeft uitgevoerd. De gehele verhuurde portefeuille in De Hellingen gaat hiermee over naar de nieuwe eigenaar.

De Hellingen

Het opvallende woongebouw De Hellingen ligt aan de haven van Alblasserdam op het snijvlak van de rivieren de Noord en de Alblas. De in totaal 203 appartementen van De Hellingen zijn verdeeld over drie haaks op elkaar staande gebouwen: De Boeg, Het Dek en De Spiegel. Alle appartementen liggen aan of dichtbij het water. De Hellingen heeft een moderne uitstraling en hoog afwerkingsniveau. De buitenruimte heeft in het ontwerp veel aandacht gekregen. Twee riante binnentuinen, het vele groen en de bijzondere trappartij aan het water geven de directe omgeving een aangenaam verblijfsklimaat. Onder het gebouw ligt een parkeergarage voor de bewoners. Voor de energievoorziening van de appartementen wordt warmte-/koudeopslag (wko) toegepast.