AMVEST RESIDENTIAL CORE FUND BENOEMT INGEBORG DE JONG IN INVESTMENT COMMITTEE

27 mei 2020

Het Amvest Residential Core Fund (ARC Fund) heeft Ingeborg de Jong benoemd als lid van haar Investment Committee. Ingeborg de Jong is werkzaam als Algemeen Directeur van woning- en gebiedsontwikkelaar Stichting Timpaan.

Ze brengt als lid van het Investment Committee een stevige ervaring mee vanuit de woningbouwsector. Daarmee is zij een welkome versterking van het Investment Committee van het ARC Fund, bestaande uit voorzitter Erik-Jan Bulstra en Johan Conijn. Ingeborg de Jong vervangt Carel de Reus die vorig jaar is overleden.

Wim Wensing CIO van Amvest: “Het ARC Fund is het vlaggenschip van Amvest; een sterk fonds met een portefeuille van ruim 10.000 huurwoningen. Ingeborg neemt als lid van het Investment Committee een zeer uitgebreide ervaring in de Nederlandse woningmarkt mee. Daarnaast heeft Ingeborg een grote specifieke kennis van de projectontwikkelingssector. Het verbinden van deze kennis en ervaring aan onze strategische doelen is voor ons zeer relevant. Wij verheugen ons op de samenwerking met Ingeborg.”