AMVEST WERKT HARD DOOR OM MENSEN EEN FIJN THUIS TE GEVEN

8 april 2020

Het is een bijzondere tijd voor ons allemaal, nu we geconfronteerd worden met het coronavirus. Ook wij als Amvest volgen de adviezen van het RIVM en besluiten van de Rijksoverheid op. De komende periode werken we onverminderd door, onze online infrastructuur maakt dit gelukkig mogelijk.

We hebben onze collega’s gevraagd om thuis te werken. Afspraken met klanten en collega’s doen we zoveel mogelijk telefonisch en digitaal. Mocht het toch noodzakelijk zijn elkaar te ontmoeten, dan vragen wij om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Ons kantoor doet dienst als alternatieve thuiswerkplek. We ontvangen hier geen externe relaties meer. We doen er uiteraard alles aan om ons werk zo normaal mogelijk te laten verlopen.

Op de locaties die wij momenteel in ontwikkeling hebben, vragen wij onze aannemers en andere opdrachtnemers en samenwerkingspartners om de richtlijnen van het RIVM te volgen en het protocol ‘Samen veilig doorwerken’. Dit protocol is opgesteld door de overheid en de bouw- en technieksector. Het vertelt hoe en in welke situaties er veilig doorgewerkt kan worden, zodat bedrijven, opdrachtgevers en werknemers weten waar ze aan toe zijn.

Met gepaste afstand blijven wij betrokken om onze missie te realiseren: mensen een fijn thuis geven. U kunt ons bereiken via de mobiele telefoons of e-mailadressen van onze collega’s, via MS Teams of via 020- 430 12 12 of info@amvest.nl.