FEESTELIJKE OPLEVERING LAATSTE FASE BREDA VOORUIT

4 juli 2019

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 1 juli jl. heeft Dura Vermeer, Blok C in Breda opgeleverd aan Amvest en aan de individuele kopers. Blok C is de laatste fase van project Breda Vooruit. Amvest is de investeerder van de huurappartementen en commerciële ruimten.

Het stationsgebied van Breda heeft een grondige metamorfose ondergaan. In het gebied zijn gewilde huur- en koopwoningen voor starters en doorstromers gerealiseerd. Blok C is de laatste fase van het project en omvat 10 koopappartementen, 42 huurappartementen in de vrije sector en 743 m2 commerciële ruimten. Binnenkort wordt het kopgebouwtje voor de horeca opgeleverd.

 

Dennis Wedding, Portfoliomanager bij Amvest: “Voor ons is het van belang dat we kwalitatief goede en betaalbare huurwoningen kunnen toevoegen aan de portefeuille van het Amvest Residential Core Fund. Daarbij is het mooi dat we met een stationslocatie onze positie in een voor ons belangrijke regio als Breda kunnen versterken. En dat vinden wij niet alleen. We zijn er trots op dat we voor de oplevering huurders voor alle woningen hebben gevonden.”

Eerder kocht Amvest al 82 huurappartementen van Dura Vermeer in hetzelfde woningproject nabij het station van Breda.