HEYDAY PRESENTEERT MET AMVEST SERVICE- EN COMMUNITY CONCEPT OP PROVADA

27 mei 2019

HEYDAY Facility Management doet samen met gebiedsontwikkelaar en investment manager Amvest een boekje open over het creëren van een rendabel service- en community concept in mixed-use vastgoed tijdens PROVADA. In een speciale workshop gaan de twee uitgebreid in op het omdenken dat hiervoor nodig is. Ze doen dit aan de hand van praktijkcases, waaronder een aantal grote mixed-use ontwikkelingen van de komende jaren in vastgoed.

In de zoektocht naar het toekomstbestendig houden van vastgoed zijn service- en community concepten niet meer weg te denken. Dat vraagt echter wel een nieuwe benadering. Naast financieel rendement, inzet van de laatste technologie, doorontwikkeling van property managementactiviteiten en een nieuwe wijze van samenwerken in de keten laten HEYDAY en Amvest zien dat sociaal rendement gaat leiden tot de grootste innovatie in de sector.

Mixed-use is de toekomst

“Amvest is investment manager én ontwikkelaar van woningen en woongebieden in Nederland. Mensen een fijn thuis geven is onze missie”, vertelt Loes Driessen, portfoliomanager bij Amvest. “Wij voelen ons verantwoordelijk voor goed functionerende wijken waar mensen lang en met plezier wonen. De combinatie met werken, recreëren, ontspannen en andere functies en doelgroepen verhogen de leefbaarheid, dynamiek en sociale kracht van wijken. Wij geloven dan ook in een toekomst van mixed-use ontwikkelingen die bijdragen aan onze doelstellingen als vastgoedpartij met een hart. Door bewust te investeren in gebieden en kwaliteit. En door partijen bij elkaar te brengen, hun belangen te verenigen en intensief samen te werken. Zo creëren we een thuis voor bewoners.”

“Wonen doe je niet alleen achter de voordeur en werken doe je niet alleen op kantoor”, zegt Wisse Stenchlak New Business & Innovatie Manager bij HEYDAY. “Wij zien een pand als een ecosysteem, waarin interne en externe partijen elkaar beïnvloeden en samenwerken. Door ons te verdiepen in mensen (gedrag, wensen, behoeften), de omgeving, het DNA van het gebouw en de (sociale en financiële) rendementsdoelstellingen van de eigenaar, laten wij zien hoe service- en community concepten bij kunnen dragen aan toekomstbestendig vastgoed. We geloven in mixed-use concepten die inspelen op de veranderende behoeften van eindgebruikers. Waarbij onze focus ligt op mensen én hun veilige, gezonde, sociale omgeving.”

INTERESSE?

Schrijf je hier in voor de workshop:

‘Hoe creëer je een rendabel service- en community concept in mixed-use vastgoed’.

Datum & tijd: woensdag 5 juni 2019 | 10:30 – 11:30

Locatie: PROVADA FUTURE

PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland, vindt dit jaar plaats op 4, 5 en 6 juni in de RAI in Amsterdam.