Lancering ecosysteem Seasons op zorgwoningproject - De Oude Tempel in Soesterberg

13 juni 2024

Op de PROVADA lanceerde het Amvest Living & Care Fund vandaag het ecosysteem Seasons voor De Oude Tempel in Soesterberg. Voor Seasons werkt Amvest vanuit dit ecosysteem waarin de complementaire partners; MVGM Zorgvastgoed, Uppmark, The James Company, Fuzer en Bureau Senior samen met Amvest LCF invulling geven aan de missie van Seasons, een plek waar mensen zo lang en zelfstandig mogelijk kunnen blijven wonen.

De Oude Tempel in Soesterberg is het eerste wooncomplex van het Amvest Living & Care Fund dat wordt opgeleverd volgens dit concept. Dit project bestaande uit 2 gebouwen, waaronder de gerenoveerde Oude Tempel, en 47 appartementen zal in Q3 2024 worden opgeleverd.

Seasons is een nieuw woonconcept dat zich richt op senioren die bewust kiezen voor een actieve sociale en gezonde levensstijl. Het concept biedt een thuis waar bewoners zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen, met zorg binnen handbereik en een sociaal actieve gemeenschap waar ontmoetingen vanzelf ontstaan.

“Met Seasons creëren we een plek waar alles draait om het genieten van een actief sociaal en gezond leven”, aldus Susan van de Koppel. “Bewoners kunnen er zo lang mogelijk zelfstandig wonen, met zorg en voorzieningen binnen handbereik.”

Over Seasons

Seasons is een woonconcept dat is ontwikkeld door Amvest. Het biedt senioren een fijne en comfortabele woning in een prettige, sfeervolle omgeving waar zij kunnen genieten van een actief sociaal en gezond leven. Seasons is geïnspireerd op de Blue Zones-filosofie.