NIEUWE BENOEMINGEN BIJ AMVEST

18 oktober 2019

Amvest verwelkomt twee nieuwe werknemers. Marieke Heringa (47) is op 15 juni gestart als Corporate Communicatie Manager en Cecile van Kimmenade (46) is per 16 september gestart als General Counsel bij Amvest.

Met een brede ervaring in Corporate Communicatie, is Marieke Heringa in staat de strategische communicatie van Amvest naar een volgend niveau te brengen. Marieke werkte de afgelopen jaren onder meer bij IKEA Group en Sweco.

Vanwege de omvangrijke groei van zowel de investerings- als de ontwikkelportefeuilles van Amvest, is er een grote behoefte ontstaan aan versterking van de juridische afdeling. Cecile van Kimmenade gaat hieraan invulling geven. Zij brengt een ruime ervaring mee als advocaat en bedrijfsjurist, waarvan de laatste drie jaar als General Counsel bij MRP Development.

Belangrijke TOEVOEGING voor Amvest

Heleen Aarts, CEO van Amvest: “Wij zijn ontzettend blij met de komst van Marieke en Cecile naar Amvest. Met uitgebreide kennis en ervaring op hun vakgebied, gaan zij een belangrijke bijdrage leveren aan de ondersteuning en versterking van onze organisatie, elk in hun eigen discipline.”

 

Links: Cecile van Kimmenade, rechts: Marieke Heringa.