OPLEVERING NIEUWE WIJK VOLT IN DELFT

28 april 2020

De oude spoorzone in Delft is veranderd in een nieuw stadsdeel: Nieuw Delft. In deze wijk is VOLT een duurzame nieuwe woonplek, tegen de oude binnenstad van Delft aan. Op 3 april is het laatste blok van VOLT opgeleverd aan het Amvest Residential Core Fund. Direct daarna zijn de sleutels uitgereikt aan de nieuwe huurders. De oplevering aan de huurders is contactloos uitgevoerd, in tijdslots van 10 minuten, zodat er geen groepen mensen bij elkaar kwamen.

VOLT bestaat uit drie gebouwen met in totaal 130 appartementen in diverse prijsklassen, een ondergrondse garage met 59 parkeerplaatsen en circa 1.400 m2 commerciƫle ruimte in de plint. Het is een duurzaam complex met zonnepanelen en een WKO installatie. Ook zijn alle algemene ruimten energieneutraal. Het binnenplein vormt het hart van de gebouwen en fungeert als een centrale en levendige ontmoetingsplek. Het woonconcept draagt bij aan de ambitie van de gemeente Delft om in 2025 een magneet te zijn voor kennisintensieve bedrijven en kenniswerkers.

 

VOLT is ontwikkeld door Era Contour, de architect is BARCODE, de verhuur en marketing is verzorgd door WOOOVE en MVGM Rotterdam heeft het complex in beheer gekregen.