THUIS BIJ AMVEST

5 september 2020

Mensen een fijn thuis geven, dat is de missie van Amvest. In de afgelopen maanden werd deze nog belangrijker. Ineens woonden we niet alleen in ons huis, we werkten er ook en we onderwezen er onze kinderen. Het is een bijzondere tijd, die behoorlijk wat aanpassingen vraagt, maar ook een nieuwe dynamiek brengt.

We zijn goed in staat gebleken om ons aan te passen. De medewerkers van Amvest hebben zich het thuiswerken en digitaal vergaderen snel eigen gemaakt. Zij hebben ontzettend veel werk kunnen verzetten in de afgelopen maanden.

Ook de weerbaarheid en het positivisme van de Amvest huurders, kopers en relaties is groot. Allemaal op hun eigen manier dragen zij bij aan de continuïteit van de Nederlandse woningmarkt die zo belangrijk is voor de Nederlandse economie.

Ook is er een groot adaptief vermogen in de sector. Vanwege het gedeelde gemeenschappelijk belang, zaten alle betrokken partijen snel met elkaar aan tafel om de woningproductie op gang te houden en goede afspraken te maken om huurders, ondernemers en kopers waar nodig te ondersteunen. We hebben veel waardering voor al die bouwbedrijven die op de bouwplaatsen zijn doorgegaan. Dankzij hun inzet kunnen wij ook dit jaar weer veel woningen opleveren. Ook zijn wij blij met de inzet van onze vastgoedmanagers. Zij hebben slimme protocollen opgesteld om onze huurders veilig te verhuizen of veilig reparaties te kunnen uitvoeren waar nodig.

Hopelijk kunnen we deze positieve dynamiek vasthouden en meenemen naar de toekomst. En hoe die toekomst er ook uitziet, wij blijven ons inzetten om, met al onze partners, een fijn thuis te creëren voor onze huurders en kopers.