Werken bij Amvest

Bij Amvest werken we dagelijks aan het realiseren en beheren van goede stukken stad. Waar mensen een mooie toekomst wacht. Samen blazen we een plek nieuw leven in. En we zorgen dat dat zo blijft. Wij geloven dat we meer uit een gebied en gebouw kunnen halen, met mensen die het verschil willen maken. Creatieve, gedreven professionals. Die pas tevreden zijn, als mensen tevreden wonen.

MAAK HET MOGELIJK OP DE WONINGMARKT

Amvest is een compacte organisatie met grootse plannen. We hebben zo’n 20.000 huurwoningen in portefeuille en 10.000 woningen in ontwikkeling. Dat doen we met circa 80 hoogopgeleide professionals. Mensen met passie voor hun vak. Met hun eigen expertise en aandachtsgebieden. Maar wat we ook doen, we doen het samen. Zo gaan bij ons ontwikkelen en beleggen hand in hand. En we werken langdurig samen met de beste partners die onze visie en aanpak delen. Korte lijnen maken ons slagvaardig. Integriteit en respect zijn leidend in ons denken en handelen.

ALLE RUIMTE VOOR TALENT

Amvest biedt je de kans om te werken aan mooie, ambitieuze projecten en hoogwaardige woningportefeuilles. Bij ons krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Bovendien vinden we het belangrijk dat je continu blijft leren en innoveren. Daarom investeren we veel in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Ook de sfeer en het inspirerende kantoor maken Amvest tot een prettig bedrijf om voor te werken. Allemaal goede redenen om voor Amvest te kiezen.

Natuurlijk hebben we uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij bieden onze medewerkers veel, maar we verwachten ook veel van jou. Dat je zelf initiatief neemt, leergierig en ondernemend bent. Dat je je visie ontwikkelt voor de lange termijn en deze deelt. En we verwachten natuurlijk dat je resultaat levert.

VACATURES

CONTACT

Kun jij je vinden in onze manier van denken en doen? Ambieer je een toekomst binnen onze organisatie? Stuur dan een open sollicitatie met motivatie en cv naar:

Kristy Esser (HR manager), Julia Cramer (HR medewerker) of Fauzia Zaitouni (HR medewerker a.i.) – hr@amvest.nl

Meer weten over werken bij Amvest? Bellen kan ook: 020 430 12 12